xa22

Drømmer du om at rejse verden rundt og opleve alle de vidunderlige steder? Du er langt fra alene. Det er helt fantastisk at rejse, og man bliver ofte en langt bedre person af det. Det er dog ikke gratis at rejse rundt i verden – langt fra. Men hvordan kan man undgå at snyde sig selv for disse oplevelser? Her får du tre konkrete råd til, hvordan du kan finansiere din rejse til Prag eller en anden europæisk storby.

Sammenlign kviklån online

Den første metode, som du kan anvende til at finansiere din rejse til Prag, er et kviklån. Nu tænker du måske – er det virkeligt en god ide?
Online lån er slet ikke så farlige, som mange tror. Man skal blot huske at tænke sig om og lave sit forarbejde grundigt. Hvis du sammenligner flere forskellige kviklån, så kan du nemlig hurtigt finde frem til, hvilke lån der passer godt til dig. Når du har fundet et par lån, som virker gode, så skal du blot sammenligne prisen, og så kan du gå i gang med ansøgningsprocessen – det er nemt og sikkert, og så går det ofte meget hurtigt.

Spar penge op til rejsen

Hvis du ikke ønsker at låne til rejsen, så kan du også vælge at finansiere rejsen gennem din opsparing. Nu tænker du måske – hvilken opsparing?

Hvis du endnu ikke har en opsparing, som du kan rejse for, så gælder det om at komme i gang med en. Det er dog ikke sikkert, at du har råd til at smide mange penge over på den hver måned, men du ved nok, hvad man siger om mange bække små.

Hvis blot du overfører et par hundrede til opsparingen hver måned, så kan du hurtigt komme afsted til Prag. Eller kan du jo overveje at supplere opsparingen med et lille lån? Eller du kan rejse på budget?

finansier-rejsen

Rejs på budget – sådan gør du

Selvom du rejser på budget, skal rejsen naturligvis stadig finansieres. Det bliver dog langt lettere at finansiere rejsen, hvis den er billig. Men hvordan gør man en rejse billig? Her kan du læse tre forslag, som sikkert kan spare dig flere tusinde kroner på din rejse til Prag.

 

Find de billigste flybilletter

Hvis du sammenligner priser på flybilletter, så er du allerede nået ret langt. I denne proces bør du også være fleksibel med dit afrejsetidspunkt, da prisen ofte kan variere utroligt meget fra dag til dag. Herudover skal du ikke have noget imod at flyve på nogle lidt skæve tidspunkter, hvis du gerne vil spare penge.

Find den billigste overnatningsmulighed

Har du fundet det billigste hotel? Eller er der et godt hostel i byen? Eller hvad med Air BnB? Du bør altid undersøge dine muligheder for overnatning, inden du bestemmer dig. Derved kan du spare rigtig mange penge, selvom det kun gælder om en uge.

overnatningsmuligheder

Spis billigt på ferien

Sidst men ikke mindst kan du naturligvis spare på forbruget på ferien. Dette kan du for eksempel gøre ved at købe ind i supermarkedet frem for at spise ude hver aften.