xa22

Er du lige nu ved at finde ud af, hvor du skal vælge at tage din familie med hen på ferie, når sommer står for døren? Og er du faldet over den smukke by, Prag? Så er det en destination, som du helt bestemt ikke vil fortryde at bestille en ferie til. I Prag finder du nemlig noget, som alle kan glædes ved. Det betyder, at der er ting her, som alle vil finde interessante, og det er uanset, om der er tale om børn eller voksne. Prag er således den helt ideelle destination for alle. Det kan du læse meget mere om her nedenunder.

Prag

De billige hoteller

Der er således mange fordele ved Prag, og det er bestemt ikke nogen undtagelse, når det kommer til prisniveauet. Det er nemlig en del lavere end det, som der er her i Danmark. Det betyder, at du har mulighed for at få meget mere værdi for dine penge. Og det kommer især til udtryk, hvis du tager et kig på de mange smukke hoteller, som der findes i Prag. Her vil du hurtigt opdage, at du kan få det antal overnatninger, som du skal bruge og endda inklusiv morgenmad for kun en brøkdel af den pris, som du skulle have betalt her hjemme i Danmark.

Gå bare ud og spis

Derudover er det også billigt at leve i Prag. Det betyder, at det faktisk er næsten lige så billigt at spise ude, som det er at købe en masse madvarer og selv lave maden. Med en ferie til Prag vil du således kunne føle, at du lever i luksus, fordi du har mulighed for at gå ud og spise flere gange dagligt og det endda helt uden, at du er nødt til at grave dybt ned i dine lommer for at finde flere penge.

Prag

Gå en tur på den smukke Karlsbro

Og når det kommer til de mange interessante attraktioner, som der er i Prag, er der især én ting, som du ikke må gå glip af. Og det er Karlsbroen. Det er næsten umuligt at misse broen, idet den ligger meget centralt placeret, men ikke desto mindre er det en, du bør tage et nærmere kig på. Karlsbroen forbinder den gamle bydel med den nye, og så er den forbeholdt fodgængere. Broen er en flot buebro på hele 600 m., og i løbet af turen støder man på hele 30 smukke opsatte statuer med hver deres særpræg. På turen vil du også møde en lang række forskellige gademusikanter, kunstnere og sælgere, der alle har hver deres at byde på.

Oplev livet på Rådhuspladsen

Gå heller ikke glip af den gamle Rådhusplads, som du finder i centrum af Prag. På pladsen finder du ligesom på broen en masse gøglere, sælgere og ivrige turistguides, og du kan derfor let få flere timer til at gå med at lade dig betage af livet. Kig også på de mange pastelfarvede butiksfacader og det flotte astronomiske ur, som du finder på rådhustårnet.