xa22

Vil du have en storbyoplevelse der er ud over det sædvanlige? Så er Prag en oplagt mulighed. Prag er en smukt bevaret by, hvor du kan opleve en masse gamle bygninger og smuk arkitektur. Det er ikke en overdrivelse, at kalde Prag en af de mest attraktive byer i verden. Prag er hovedstaden i Tjekkiet og præget af specielle gader, smuk arkitektur, god atmosfære og storslået kunst. Prag er det tætteste du kan komme, på en magisk oplevelse der vil efterlade dig tryllebundet.

Romantisk slot i prag

Prag byder på charme og skønhed

Prag er skønheden selv og det er tydeligt at se, at det er hovedsædet for mange kunstnere. En tur igennem denne smukke by, byder ikke kun på smukke seværdigheder, men også en rejse gennem Prags historie. Byen har et meget varieret terræn, det giver byen en hvis charme. Terrænet er bakket og byder på skønne udsigter, samt bugter floden Vltava – Moldau sig 31 kilometer gennem byen. Moldau er et særligt kendetegn ved Prag, der byder på ren romantik med små øer og bugtninger, skaber floden bare en helt særlig stemning. Prag er blevet kaldt “elskovens by” og det er ikke helt skudt ved siden af. Ønsker du en ferie, hvor kærligheden kan blomstre er Prag svaret for dig.

Lad romantikken blomstre

Romantikken kan få frit spil med de mange stemningssættende oplevelser du kan få, som gåture gennem byens snævre gader i dæmpet belysning. Du kan også opleve et lidenskabelige kys, i en af de smukke barokhaver. Samt kan du opleve romantiske ture, på enten et dampskib eller et damptog. I prag finder du både en borg og et slot, hvor du kan opleve en nat sammen med den du elsker. Prag er derfor det ideelle valg, hvis der skal være plads til romantik. Der er så mange muligheder for enhver smag, at alle par ville kunne opleve gnisten i mellem sig igen.

Kultur i prag

En ferie der er for alle og enhver

Prag er ikke kun for elskende eller kultur elskere, med prags mange forskellige seværdigheder er der noget for enhver. Der er et skønt natteliv, til unge der elsker barer og klubber. Prag har meget at byde på og så er Prag bare kendt for sin ægte skønhed og pragtfulde kulturarv, det er dermed en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er også overnatningsmuligheder for ethvert slags budget, alt fra vandrehjem til hoteller til overnatninger på et slot eller en borg. Så hvis du ønsker en storbyrejse der sjældent bliver glemt, en oplevelse ud over det sædvanlige og muligheden for mange forskellige indtryk så er Prag destinationen for dig – en helt særlig drømme destination. Er du mere til ro og ønsker du ren afslapning på hotellet, kan du på klikket.dk finde en masse underholdende læsning, samt en masse råd til både, god nattesøvn og online underholdning.