xa22

Der er i dag mange, der elsker at tage på ferie. Det er nemlig noget, som der kan give en masse energi og motivation i livet, og så er det også noget, der giver masser af gode minder, som man kan huske tilbage på mange år ud i fremtiden. Dermed er det berigende på mange forskellige punkter, og netop derfor skal de gode oplevelser også altid prioriteres. Nogle af disse kræver dog en rigtig god fysisk.

Motion

Vær i en god form, hvis du drømmer om en aktiv ferie 

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis man gerne vil stå på ski, bestige bjerge, dykke eller andet, der sørger for, at man får pulsen helt op i vejret. Inden en sådan rejse for eksempel til Prag, hvor der er noget for enhver, er det en god ide at sørge for, at man er i en god form. Og det kan man gøre på mange forskellige måder. Man kan begynde at gå jævnlig i et fitnesscenter, man kan gå, cykle eller løbe ude i det fri, eller man kan gøre noget helt andet – man kan sørge for at holde sin form ved lige, mens man er på ferie.

Træn din balance, øg din forbrænding og forbedre din blodgennemstrømning

Det er for eksempel noget, der er ganske let, hvis man vælger at investere i det, som der kaldes for en steppie, som er en balanceplade. Her er der tale om et ergonomisk balancebræt, der kan bruges for eksempel, når man har behov for at bryde noget stillesiddende arbejde, som netop er sådan mange af os er beskæftiget i dag. Og der er flere fordele ved at benytte sig af en sådan. Her kan det for eksempel nævnes, at du øger din fedtforbrænding med helt op til 50%, du øger blodgennemstrømningen til din hjerne og din krop generelt, og du gør det mere behageligt at stå oprejst.

Crosstrainer

En steppie kan være med til at lindre ømme muskler og led efter en lang og hård dag 

Er det noget, som du synes, der lyder interessant? Så tag et kig online allerede i dag og opdag, hvor let det er for dig at få en steppie inden for døren. Og så er den også yderst praktisk, idet den ikke fylder meget. Det betyder, at du også let kan tage den med dig på din rejse til blandt andet Prag. Og det kan være en god afveksling, når man har haft kroppen i gang hele dagen, og kommer hjem på hotellet og er godt øm. Den kan således også være med til at afhjælpe ømme muskler og led. 

Træn på hotellet med en god guide fra crosstrainerguiden

Ofte er det dog også muligt at træne på selve hotellet, idet det ofte er muligt at finde et mindre træningscenter, der indeholder alle de gængse redskaber. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med et løbebånd, nogle håndvægte, yoga måtter og ikke mindst en crosstrainer. Er det lige noget for dig? Så forbered et godt træningsprogram hjemmefra med inspiration fra  crosstrainerguiden, som du kan finde online.