xa22

Hvis du er en af de heldige, der skal på ferie til Prag, så kredser sommerfuglene sikkert allerede i maven. Hvordan er hotellet i virkeligheden? Hvad skal du opleve? Hvor varmt er der? Og hvad skal du pakke? Især den sidste tanke kan volde mange problemer, for man ved jo ikke altid helt, hvad der bliver nødvendigt på turen og hvad der er overflødigt. I stedet for at tage en masse forskellige outfits med, der bare presser kufferten til bristepunktet, så tag lidt accessoires med, der kan pifte dine almindelige outfits op. Derved har du også plads nok i kufferten til at købe tøj og souvenirs på ferien.

Smukke Prag

Titanium ure er vejen frem, hvis du vil have et meget holdbart ur

Hvis du tager et titanium ur med, så går du ikke helt galt i byen. Sådan et udstråler luksus og kan sættes sammen med stort set alle outfits alt fra den finde skjorte til shortsene og T-shirten. Ejer du ikke et titanium ur, så kan du roligt overveje at investere i et. En af fordelene ved at vælge netop et titanium er er nemlig, at det bevarer sin værdi grundet de gode materialer, det er designet i. 

Nogle titanium ure stiger tilmed i værdi, når de når en vis alder. Det kan derfor godt være, at du kommer til at betale ekstra for et ur af titanium, men til gengæld kan du også sælge det igen og hive en stor del af pengene hjem igen, hvis du bliver træt af det. Behandler du et kvalitets ur godt, vil det kunne holde nærmest uendeligt, og der vil være langt mellem dets reparationer. De mekaniske ure kræver mindre end de batteridrevne, der naturligvis skal have skiftet batteri ind imellem. 

Titanium ure er på sin vis diskrete, selvom de signalerer luksus, og så giver de et rigtig flot finish. Sammenligner du dem med ure af sølv, så holder titanium ure ofte længere, og de er mindre prangende end ure af guld. Et titanium ur får dig til at fremstå seriøs og professionel – også selvom resten af tøjet måske er til den afslappede side.

Lækkert, antikt ur fra Seiko

Seiko er et af de populære mærker inden for titanium herreure

Et af de mærker, der laver nogle rigtig flotte designs i ure af titanium, er Seiko. Her finder du herreure med et lækkert, maskulint udtryk – både i klassisk og moderne stil. Disse ure fungerer både til arbejdsdagen, til festen, til den fine middag eller til ferien. De er smarte men uden at du risikerer at blive overdressed. Du finder dem i afdæmpede toner og farver, i titanium eller med læderrem, hvis du er til det. Urskiverne er meget detaljerede og har et lille touch af sporty udtryk, samtidig med at det signalerer klasse.