xa22

Når du er på rejse i udlandet, så er det en oplagt mulighed for at finde og hjembringe sjove og personlige gaver. I mange tilfælde handler det om at kende dem du leder efter gaver til og ellers lade din fantasi få frit løb og find det, du synes ville være sjovt og hyggeligt at give, for det er i lige så høj grad tanken bag gaven og glæden ved at give den, der er værdifuld. 

Rejser du til Prag på ferie kan du også her finde både smukke, sjove og eksklusive gaver alt efter hvilke dele af byen du færdes i. Læg et budget for, hvad du vil betale for gaven og find ud af, om det skal være en mindre gave af mærkevare-art, eller om det skal være noget mere personligt og anderledes for netop jeres forhold og relation.

bryllupsfoto i Prag

Lav research hjemmefra

Er det sådan, at du ved, at du skal til en stor begivenhed, der kræver en gave, så kan du inden din afrejse lave lidt research, så du har en ide om, hvilken retning du skal bevæge dig. Ofte forefindes der ønskelister eller enkelte ønsker, der kan opfyldes, men er det ikke tilfældet, så kan du i stedet bruge nettet til at finde inspiration. På sider som gode-bryllupsgaver.dk, finder du både inspiration og direkte links til spændende og anderledes gaver til brudeparret, hvis det er et bryllup du skal til. 

Ved at lave en ganske lille smule research kan du slippe for at stå den sidste dag i smukke Prag og skulle styrte rundt for at finde en gave og måske ende med at finde noget, der ligget langt fra de ønsker både du selv og modtageren har. 

shopping i Prag

Prag som shopping-by

Ligesom de fleste andre storbyer, der tiltrækker turister, så er der også i Prag mulighed for shopping i alle prisklasser og kategorier. Det er dog ikke alt det kan betale sig at købe i netop denne by og derfor er det rart at vide, hvad det kan betale sig at købe, når du besøger Prag og, hvad der kan vente til du kommer hjem igen. 

Prag har filialer fra stort set alle de internationale stormagasiner og mærker, men der er ikke nogen prismæssig fordel ved at købe dem netop her, så derfor er det andre og mere specifikke ting du kan kigge efter, hvis du ønsker at gøre et godt og unikt køb. 

Tøj og sko er der et kæmpe marked for – også til fordelagtige priser og i modeller, der ikke findes andre steder i verden. Men det, som Prag og Tjekkiet i al almindelighed er mest kendt for er nok krystalvarer og trælegetøj, hvilket også er noget af det, du virkelig kan finde meget af i ekstrem høj kvalitet og fremstillet på en måde vi slet ikke ser herhjemme. 

På samme måde kan du også købe kropspleje og lækre sæber, shampoo og lotions i små butikker, der ofte fremstiller det i baglokalet og hver har deres helt egne, personlige opskrifter, der kun kendes af netop dem, der arbejder i butikken.