xa22

Står du og mangler din næste rejsedestination? Det kan være, at du leder efter din næste store kulturoplevelse, eller en billig ferie med vennerne – i hvert tilfælde, er Prag en fantastisk mulighed. Ikke nok med, at hoteller og flybilletter er hammer billige, Prag har også en masse fantastisk kultur at byde på. Du kan finde alt, fra kæmpe, gamle katedraler til smuk arkitektur samt en betagene natur, i Prags historiske og kulturelt rige gader.

Ikke nok med, at Prag i sig selv er et vidunder, så er det en by, hvor du kan opleve det hele, til halvdelen af prisen.

Det kan dog være svært at vælge præcis hvad, man skal opleve, når det hele er værd at opleve. Derfor kan du læse hér, hvordan du får det meste ud af din tur til Prag – alt fra hoteller, til hvordan du finder dine flybilletter.

Flybilletter behøver ikke at koste halvdelen af rejsen

Det første, du skal tage stilling til, inden du kan planlægge din rejse, er flybilletterne. Flybilletterne er noget af det vigtigste ved en rejse, og de koster lidt for ofte mere end man regner med. Du kan dog finde veje, hvorpå du ikke skal betale det hvide ud af øjnene, for at komme til din destination.

Når du skal finde de perfekte flybilletter, er det vigtigt at huske på en masse ting, da der spiller flere faktorer ind, end man måske er klar over.

Prag_hotel_bilet_fly

Når du kigger efter flybilletter, er det vigtigt, at du enten bruger det, der hedder et inkognito-vindue, da flybillethjemmesider ofte benytter sig af, og udnytter, cookies – altså din browserhistorik. De ved derfor, hvor mange gange, du har været inde og kigge på dine flybilletter, og hæver ofte prisen, hvis de ved, at du er interesseret. Derfor er det vigtigt, at du enten skifter browser, når du skal købe endeligt, eller, som før nævnt, benytter dig af inkognito-vinduer. Derudover er det vigtigt, at du kigger på flybilletter fra mere end én hjemmeside. Der findes også mange flyselvskaber, som benytter sig af ”lavpriskalendere”, som du kan bruge til at planlægge din ferie, så billig som overhovedet muligt.

Sørg for at finde det bedste hotel til netop din ferie

Efter, du har fundet de perfekte flybilletter, er det næste skridt, at finde et hotel, som passer til den form for ferie du ønsker. Her er det vigtigt, at du spørger dig selv om, hvad du vil have ud af din ferie. Leder du efter et hotel, hvor du kan ligge og dase ved poolen hele dage, eller er du efter et partyhotel hvor du og dine venner kan hygge, inden I tager i byen?

Prag_hotel_bilet_fly

Der findes mange hoteller som akkommoderer forskellige behov, og for, at du kan få det meste ud af dit ophold, er det vigtigt, at du finder ud af hvad dine behov er. Når det kommer til bestilling af hotel, gælder samme vilkår som for flybilletter, brug inkognito-vinduer, eller slet dine cookies, for at få det bedst mulige hotel, til den bedst mulige pris.