xa22

Tillykke med at du nu har besluttet dig for, at din næste rejse går til Prag. Denne smukke by er Tjekkiets mest kulturelt og historisk interessante by, så der er masser at lave og masser af ting at opleve.

For eksempel er den tjekkiske kulinariske scene helt sikkert værd at udforske. Det samme kan siges om den fascinerende historie, smukke bygninger og flotte pladser, der præger hele den gamle bydel. Er du til lidt gang i den, så kan nattelivet helt bestemt også levere det.

En anderledes måde at se Prag på

Nu tænker du måske, at det her alt sammen lyder meget fint. Men samtidig også en smule kedeligt – for er det ikke præcis det samme, som du plejer at lave, når du besøger hvilken som helst anden storby? Svaret er ja, for det hører sig nu engang til det at være turist.

Når det så er sagt, så behøver du altså ikke kun at være den dydige turist, som gør det, der forventes af dig. Der er nemlig masser af muligheder for alternative måder at være turist på og nogle lidt anderledes ting, du kan se, mens du er i Prag.

Tag i Escape Room

For hvorfor ikke udnytte, at du har masser af tid og masser af penge at brænde af og give et tjekkisk Escape Room et skud? Det er måske ikke lige det første, du selv havde tænkt på. Men faktisk er Tjekkiet og mange andre europæiske lande kendt for gode og billige Escape Rooms.

Et Escape Room er en fed aktivitet at lave som gruppe. Hvad end i er to af sted eller en hel gruppe, vil i kunne få noget ud af denne oplevelse. Det tager kun en times tid, men i får fuld valuta på adrenalin, sjov og udfordring.

Escape Room kan prøves mange steder

Og det er bestemt ikke kun i Prag, at du kan kaste dig over et Escape Room som en ferieaktivitet. De sjove aktivitetsrum med de mange forskellige koncepter dukker nemlig op i flere og flere lande, og kvaliteten er generelt rigtig god.

Når du er på ferie og mangler noget inspiration, så er det derfor altid værd at overveje, om der er et godt Escape Room, som I kan fordrive lidt af tiden med. Tit vil det kunne svare sig at gøre det i udlandet frem for Danmark rent økonomisk.

Book din oplevelse online

Den bedste måde at finde og booke tider i Escape Rooms er online. Det gælder sådan set både, når du er i udlandet, eller hvis det er i Danmark – som du kan se mere om i denne artikel. På den måde kender du til koncepterne og priserne, inden du betaler.

På internettet kan du også læse tidligere brugeres anbefalinger af de forskellige Escape Rooms. Det giver dig en god idé om hvor fedt det er, og om det er værd at bruge dine penge og dine kostbare ferietimer på.