xa22

Prag er en fantastisk rejsedestination. Det kan dog desværre også være en mindre dyr destination, men det skal ikke stoppe én. Der er nemlig mange steder man kan spare, en af dem ville være at lave sine egne madpakker hjemmefra, så man ikke hverdag spiser på dyre restauranter og cafeer.

Pak maden med hjemmefra

Mange restauranter ved at de kan tjene kassen på turister, da de fleste ikke tænker over at betale mere for mad, når de er ude og rejse eller fordi de ikke er vant til den anderledes valuta værdi. Derfor er der også mange penge at spare, hvis man laver og pakker sin mad hjemmefra på forhånd.

Det hverken fylder særlig meget eller behøver at være særlig besværligt. Man kan selvfølgelig være så planlagt og struktureret at man på forhånd laver madderne til hver dag, så de er klar til bare at tages op og spises.

En anbefalet favorit ville være en skål med tunsalat med æg. Dette er så praktisk at pakke, at det eneste man skal have, er en skål fyldt med tunsalaten med æg, som man har lavet på forhånd, og så brød til at spise det på. Eventuelt kan man også bare købe brødet i Prag, hvis man har pladsproblemer.

tunsalat med æg

Det er også nemt at lave og tager ikke mere end 15 minutter og så har man mad til hele turen. Det er også en salat man kan tilrettelægge helt efter sin egen smag, hvis der er krydderier eller andet man hellere lystre. Den er til og med også hyggelig at lave sammen med familien, hvis man en eftermiddag har tid til en omgang familie madlavning.

Så vil dette være en god måde at indbringe børnene i madlavningen, da de nok går rundt med spænding i maven efter at komme ud og rejse.

Nøglen er at det skal være praktisk

Det handler ikke kun om at gøre din tur til Prag billigere. Man vil også få mere ud af sin tur, hvis man ikke hele tiden skal tænke på hvor det næste sted man skal spise er. Hvis man ikke hele tiden skal stoppe op for at lede efter en restaurant, er der mere mulighed for bare at nyde omgivelserne.

Når man er på ferie, handler det om at slappe af og komme væk fra bekymringerne og hvis nu man tager sig noget tunsalat med i tasken, så er maden aldrig længere væk end et armfang og så kan man glemme den bekymring.

Prag_