xa22

Nu er det snart tid til ferie, men hvor skal turen gå hen denne gang? Det kan virke som lidt af et luksusproblem, men det kan faktisk være svært at finde ud af, hvor man skal tage hen på ferie. Er du som vi danskere er flest, så har du sikkert været rigtig mange steder allerede.

Og det er ikke sjovt altid at vælge de samme ferietyper og de samme destinationer. Ferier må nemlig godt være anderledes. Det er en mulighed for at ryste posen lidt og komme ud af den daglige trummerum, og det bør udnyttes.

Tag på en jagtferie

Er du jager, så udgør din fritidsinteresse faktisk en rigtig god mulighed for at prøve en lidt anderledes type af ferie. For hvorfor ikke komme til fremmede himmelstrøg, slappe af og samtidig gøre noget af det, som du nyder allermest? Det kan du, hvis du kombinerer ferie og jagt.

En jagtferie kræver selvfølgelig lidt planlægning. Det er ikke alle steder, man bare kan jage – og det er bestemt ikke alle steder, at forholdene er gode til det. Men et sted som Tjekkiet er et land, der både rummer gode muligheder for jagt og gode muligheder for kultur.

Besøg Prag, Tjekkiets hjerte

Jagt er fedt, underholdende og socialt. Men det kan være meget at tage på en ferie blot for at jage, så hvorfor ikke supplere turene i naturen med riffel og jagtkammerater med lidt kultur? Tager du til Tjekkiet, så kan du med fordel svinge forbi Prag.

Jagt_rejse_prag_tjekkiet

Prag er Tjekkiets hovedstad, og det er faktisk en overset perle blandt de europæiske lande. Prag har nemlig lidt af det hele; her er historie, smukke bygninger, lækker mad, gode barer og ikke mindst søde mennesker og god stemning. Og så er det ikke en dyr by at være i.

Dette skal du pakke

Når du har fået planlagt din rejse til Tjekkiet, så skal du selvfølgelig til at tænke over, hvad du skal pakke. Alt efter hvordan du skal ud at jage, skal du have mere eller mindre udstyr med. Det kan være problematisk at transportere dine egne geværer med på rejsen.

I mange jagtområder kan du med fordel leje dig frem til det relevante udstyr i de dage, hvor du skal jage. Her kan du undersøge, hvilken type af pistol, der er den bedste. En god pistol er vigtig for, at din oplevelse bliver optimal.

Jagt_rejse_prag_tjekkiet

Sådan kommer du af sted

Når du skal af sted på din ferie er der to ting, du bare skal have styr på. Den første er hotel, den anden af transport. Begge dele er helt essentielle, og du kan med fordel bestille i god tid. Særligt i store byer som Prag bliver overnatningerne nemlig hurtigt udsolgt. Her kan du med fordel finde gode tilbud og forslag på diverse hjemmesider på internettet.