xa22

Hvis du ønsker en storbyferie, som samtidig har meget historie, samt en masse seværdigheder at byde på, så er Prag et oplagt valg. Her finder du noget for en hver smag. Både for voksne og børn. I sommerperioden kan man blandt andet nyde ture rundt i byen med hestevogn.

Kan man godt lide at shoppe, og især shoppe billigt, så kan man for eksempel besøge ”Det gule marked”, som er et stort område med en masse boder. Har du endnu ikke set det smukke og historiske Karlsbro, så er den helt klart også værd at gå hen over.

Udover at den er smuk, så er der også en masse liv langs broen. Der er boder, optrædende, musik og så videre. Broen oser af god stemning og imødekommenhed. Derudover findes der flere spændende museer og kirker. Og så er der de mange super hyggelige cafeer, der er svære at komme udenom, da de er indbydende.

Prag_rejse_fest

Hoteller i Prag

Da Prag bliver et mere og mere populært turistmål, så skyder der naturligvis også flere og flere hoteller frem i og omkring byen. Her kan du vælge mellem luksus hoteller med for eksempel spa-muligheder, samt hoteller i den helt billige ende af prisskalaen. Selv de billige hoteller har en okay standard, så man skal ikke være nervøs for at det er en dårlig kvalitet. De fleste af hotellerne i Prag tilbyder morgenmad og wi-fi.

Du kan enten vælge at booke et hotel hjemmefra, men du kan også finde et, når du kommer frem. Som med så meget andet, man køber, så er det altid rart at høre andres anbefalinger og oplevelser med de hoteller, man overvejer at booke sig ind på. Kender man nogen, som har været i Prag, så vil det jo være ganske oplagt at spørge dem om, hvilket hotel de boede på i mens, og om de var tilfredse med det. Det er også nemt at finde anbefalinger på nettet.

Prag_rejse_storby_

Planlæg ferien

Det kan være en god ting at planlægge lidt af sin ferie, inden man tager hjemmefra. Det er oplagt at udvælge et par seværdigheder, som man gerne vil se i byen. Måske et par spisesteder, man gerne vil prøve, samt andet man ønsker for sin ferie. Men det kan også være praktisk at gemme lidt plads i programmet, til når man er der.

Her vil man ofte få flere ideer, eller man kan spørge til råds, hos en lokal, som vil kunne fortælle, hvad der kan være spændende for en turist at se. Og så vil det jo være ærgerligt, hvis det ikke kunne klemmes ind, eller hvis andet skulle streges fra listen.
Det er rart at have styr på, hvor man skal overnatte, inden man rejser hjemmefra. Derfor kan det være godt at booke et hotel hjemmefra, og dermed have en bekymring mindre at skulle forholde sig til. Så er det blot at vælge, hvilken type hotel man ønsker sig, og derefter vælge mellem de mange muligheder.