xa22

Sommerferien står lige for døren. Det er tid til at komme ud og opleve en masse ting. Det er tid til at komme ud og se en masse ting. Det er tid til at besøge og udforske steder, du ikke før har været. Det lyder alt sammen meget dejligt og spændende, men der kan også være irritationsmomenter på sådanne ture. Det er for eksempel enormt irriterende, når du skal bruge en offentlig computer, og den så ikke fungerer i det tempo, som du har brug for. Det er naturligt, at du skal væbne dig med tålmodighed, når du bruger udstyr, der ikke er dit eget. Men der er grænser. Derfor er CCleaner opfundet.

Frustration

Tid til de sjove ting

Selvom ferie selvfølgelig handler om at slappe af og trække vejret, er det utænkeligt, at du ikke skal bruge en computer på et eller andet tidspunkt i løbet af ferien. Det er derfor virkelige en irritationsfaktor, at du ikke hurtigt kan få overstået det, du skal bruge computeren til. Det tager jo tid væk fra familien eller vennerne, du er på tur med. Jo mere tid du kan spare ved computeren, jo mere tid kan du altså bruge på alle de sjove ting. 

Det kan være enormt frustrerende at kigge på en computer, der arbejder langsomt. Men udover det er frustrerende, så kan det også blive decideret stressende. Og er der noget, man gerne vil undgå på ferien, så er det stress.

Derfor er computeren langsom

Der kan være rigtig mange grunde til, at den computer du har sat dig ved, er langsom. Hvis du er på internettet, kan det selvfølgelig være fordi, at den Wi-Fi, der er på det pågældende sted, er tvivlsom. Men der kan også være andre årsager. Hvis der er rigtig mange mennesker, der bruger computeren i løbet af dagen, kan junk-filer hobe sig op. Dette gør computeren langsom. Derudover kan computeren have en lang søgehistorik og endnu flere registrerede cookies. Der kan også forekomme mange programmer, der ligger og kører i baggrunden, lige såvel som der kan forekomme mange applikationer, der kan sænke ydeevnen. Midlertidige filer i baggrunden og i papirkurven kan også gøre hele systemet langsommere.

Tilfreds mand hurtig computer

CCleaner

Din hjemmecomputer er garanteret i god stand. Det er den computer, du bruger i det offentlig rum, helt sikkert ikke. Som skrevet i ovenstående afsnit, kan der være rigtig mange grunde til, at den computer du støder på på ferien, ikke fungerer optimalt. 

Derfor er det helt genialt at have CCleaner med på farten. Læs mere om CCleaner ved at trykke på linket. Dette program sikrer nemlig, at alt, der sænker computerens hastighed, bliver ryddet op. Du skal dog være opmærksom på, at der på nogle computere sidder en lås på, der ikke gør det muligt at køre CCleaner programmet. Det er dog muligt at køre det på de fleste computere med succes. Så download programmet hjemmefra og tag det med på en USB. Så skal det nok blive en god tur uden stress og irritation over langsomme computere.