xa22

Står du over for en skøn ferie og mangler du lidt ekstra apps, som kan gøre ferien endnu federe og rarere? Hvad end du skal på skiferie, badeferie eller trekke, får du her de 7 bedste rejseapps til Android. Så bliver det nemmere at planlægge ferien – både før, under og efter.

Rejsetolken

Det her er en genial app, hvis du skulle rende ind i nogen på din ferie, som ikke er stærke i engelsk, og som foretrækker at tale på det lokale sprog. Den er særligt udvundet til danske rejsende, på hele 30 forskellige sprog, kan Rejsetolken oversætte fulde sætninger for dig.

Du kan desuden få app’en til at sige sætningerne højt, så du i praksis får telefonen til at bestille et bord på en restaurant, booke et hotelværelse, spørge om vej eller bede om pris.

App’en er dermed også til dig, som ikke føler dig stærk i engelsk, men som gerne vil kunne kommunikere med den lokale befolkning på dine rejser.

Tryg På Rejsen

Forsikringsselskabet TRYG står bag denne app, som giver dig et lynhurtigt svar på diverse forsikringsmæssige spørgsmål, når du er ude at rejse. Du kan støde ind i problemer, hvor forsikringen kan blive relevant, og her er det rart på forhånd at kunne slå op, hvordan du er stillet forsikringsmæssigt. Desuden kan app’en holde styr på dine kreditkort, rejsedokumenter og så videre.

Pakkeliste

Denne app hjælper dig med at huske de vigtigste ting, du skal have med på ferien – endda afhængig af, hvilken type ferie du skal på. App’en har nemlig 5 forskellige kategorier og i alt mere end 100 pakkeemner, hvor du kan vælge og vrage. På den måde minimerer du risikoen for, at du glemmer noget.

ferie

Wikitude

Dette er en virkelig innovativ app, som kan give dig svar på, hvordan andre turister har bedømt for eksempel et hotel eller en restaurant. Der er her tale om bedømmelser, som du normalt ikke ville kunne se. Alt du skal gøre er at pege din telefon hen mod for eksempel et hotel, hvorefter skærmen viser en anmeldelse i stjerner. Derved kan du lynhurtigt vurdere, om et hotel eller en restaurant er noget for dig.

Opentable

Du kan finde hele 13.000 restauranter hele verden rundt på Opentable. I app’en kan du se, hvilke tider der er ledige, ligesom du også kan booke bord. Du kan desuden se anmeldelser af restauranterne og gå igennem menuen med det samme, inden du bestiller bord.

Whatsapp

Denne app kender de fleste mennesker efterhånden. Det er en gratis app, hvor du kan kommunikere både via beskeder og opkald ganske gratis med folk, uanset hvor i verden de og du er. Du skal blot have internet, og du undgår dermed en kæmpe telefonregning efter ferien.

Goodreads

Goodreads er en inspirationsapp til dig, som er i tvivl om, hvilken bog du skal kaste dig over, mens u ligger på stranden. Måske har du taget flere bøger med, og vil gerne have andres uforbeholdne mening og anmeldelse af dem? Det kan du få i app’en, hvor en stribe af brugere har lavet anmeldelser af diverse bøger.

ferie