xa22

Vi kan godt forstå, du bare ikke kan vente på at komme til Prag igen. Desværre er det ikke altid muligt, og derfor er det godt at have nogle backup-planer. Tiden skal jo bruges konstruktivt, og det bliver den altså ikke, hvis du bare sidder derhjemme og er trist. Læs med her, og få inspiration til 3 vigtige ting, du kan foretage dig, indtil du igen kan komme på ferie til skønne Prag.

SEO

Få opdateret din makeup-samling

Kender du det der med, at makeupsamlingen bliver større og større år efter år, og at du aldrig rigtig får sorteret ud i det, selvom der faktisk er meget, du aldrig bruger? Så er det nok på tide, at du giver den en opdatering. Der er nemlig ingen grund til at gemme på en masse produkter, som alligevel aldrig kommer i brug, og som måske oveni købet er blevet for gamle.

Som udgangspunkt kan du tage fat i en regel som hedder, at hvis du ikke har brugt produktet i et halvt år, så er det formentlig ikke værd at gemme på. Det kan selvfølgelig være undtagelser, og det er helt i orden, men du skal jo starte et sted. 

Når du så har fået sorteret godt ud, kan du jo passende gå på jagt efter ny makeup. For eksempel har chekos et godt udvalg med mange spændende produkter af høj kvalitet. 

Få styr på din SEO

Det kan være rigtig godt at vide noget om SEO. Det kan både hjælpe dig i din karriere, og det kan også være en stor fordel, hvis du vil starte en hjemmeside op. Især lokal SEO er noget, som mange efterspørger. Det vil sige, at du for eksempel kan få tekster, som er specielt tilpassede din virksomhed i Ikast. SEO Ikast eller andet lokal SEO er virkelig vigtigt at være opmærksom på, fordi det betyder meget for hjemmesiders succes, om Google viser dem tidligt, når potentielle kunder søger efter produktet, de sælger. Se her, og lær mere om, hvordan SEO Ikast eller anden SEO i lokalområdet fungerer. 

kradsebraet

Forsød tilværelsen for din kat

Hvis du er stolt katteejer, kan du jo altid lige dedikere lidt tid til din elskede, firbenede ven. Katte er vilde med at slænge sig, og derfor vil din kat også bliver superglad, hvis du udvikler et hyggeligt og sjovt miljø, hvor den både kan sove, hoppe og kradse. Det er især tilfældet, hvis du har en indekat, men udekatte kan altså også have stor glæde af at få deres helt egen base.

Et langt stykke henad vejen kan du selv lave sjove forhindringer, din kat kan lægge sig på. Men hvis du vil gå hele vejen, skal du lige have pengepungen op af lommen. Din kat ønsker sig helt sikkert et luksuriøst kradsebræt, og der er jo bare ikke noget bedre end at opfylde kattens dybeste ønsker.