xa22

Føler du også, at det er tid til at tage et break? Har du bare brug for at komme væk fra hverdagens trommerum? Det kan være rigtig svært at presse en hel uges ferie ind i en travl hverdag. Derfor egner storbyferien sig perfekt til dig, der bare vil bruge en forlænget weekend. Her får du gode råd til, hvad du skal overveje, inden du tager afsted, og når du er afsted.

kvinder_rejser_sammen

Det skal du overveje inden du tager afsted 

Det første, du selvfølgelig skal tage stilling, er hvor du har lyst til at tage hen. Der er et væld af muligheder. Ligegyldig hvad du har lyst til, findes der en storby, der lever op til dine præferencer. Du har mulighed for at tage langt væk og lige om i vores svenske baghave. 

Det næste, du skal overveje, er hvor meget du vil give for turen. Der er naturligvis meget forskel på, hvad du skal give for en tur. Og faktisk har det ofte ikke noget med afstanden til destinationen at gøre. En flyrejse til New York kan nemlig sagtens være billigere end en flyrejse til Stockholm. Det gælder derfor om at holde øje med de gode tilbud. Måske er du heldig at finde din drømmerejse til et fremragende tilbud.

Det sidste, du skal overveje, er hvor du vil overnatte. Det har nemlig stor betydning, hvor du bestiller hotel. Det anbefales at bestille noget, der ligger tæt på indre by. Hvis du kun skal være i byen i en forlænget weekend, er det dumt at bruge for meget transporttid.

Find en rejsemakker der giver mening

Noget, der er helt essentielt, er at finde en god rejsemakker. Medmindre du gerne vil rejse alene selvfølgelig. Hvis du tager afsted med en rejsemakker, som du bliver træt af efter en dag, kan det ødelægge hele turen.

Find derfor en rejsemakker, som du kan slappe af i selskab med. Find en rejsemakker, som du ved, du får det sjovt med. Find en rejsemakker, som har samme indstilling som dig. Når i har samme indstilling, bliver i heller ikke uvenner om, hvad i skal lave. Det nytter jo ikke noget, at den ene synes i skal ud og se en masse kultur, hvis den anden ønsker kun at drikke drinks og gå i byen.

skriv_blog_rejse

Lav en rejseblog

Når du nu tager ud og rejse, vil du selvfølgelig gerne fortælle dine venner om det. Men måske har du, som mange andre, rigtig travlt og får ikke snakket med dine venner så ofte, som du gerne vil. Derfor kan en rejseblog være en rigtig god ide. Her kan du nemlig lægge billeder op og fortælle om de eventyr, du gør dig rundt i verden.

Hvis du synes, at det lyder uoverskueligt at starte en rejseblog så frygt ej. Der er nemlig masser af hjælp og inspiration at hente derude. For eksempel kan du lære, hvordan du starter en blog på bloggskolan.se. Så hvis det har fanget din interesse, er det bare med at komme i gang og få skriblet løs.