xa22

Så er det langt om længe sommerferie! Og dette har indtil for ganske nyligt været ensbetydende med de obligatoriske ferierejser ud i Europa og resten af verden. Dog ser verden anno 2020 med coronavirus selvfølgelig markant anderledes ud end for blot 6 måneder siden, hvilket også påvirker rejsemulighederne. Dog kan stadig planlægge din næste ferie til udlandet. Og Prag vil det helt oplagte valg for både dig og din familie. Her er blot et lille udsnit af hvad du tusind byers by har at byde på. 

livsstil og fritid

Prags gamle bydel

Prags historiske bydel er nok et af de mest besøgte turistmål i byen, og med god grund. Her vil du b.la. kunne se det gamle rådhus, St. Nicholas domkirken og ikke mindst det berømte astronomiske urværk, der hver eneste time giver lokale såvel som turister et gratis lille show. Dog er Prag ikke så billig som den har været, så du bør regne med at skulle betale nogle penge til at få de perfekte rejse. Uanset om det drejer sig om omlægning af forbrugslån eller blot et mindre privatlån, så har det som følge af den nye lovgivning aldrig været mere sikkert at låne penge. Så hvorfor ikke forkæle dig selv, så du kan få endnu en oplevelse under bæltet.

Prag borg

Prag borg er til gengæld byens mest besøgte turistmål, hvor man indenfor borgmuren som besøgende kan være i selskab med historiske bygninger, såsom den verdensberømte St. Vitus kirke eller den nuværende tjekkiske præsidents officielle bolig. Du skal blot væbne dig med lidt tålmodighed – der er nemlig typisk rigtigt lange køer.

historie og kultur

Den jødiske ghetto

Sidst men ikke mindst, så rummer Prag også en yderligere attraktion for de historieinteresserede. Du bør nemlig absolut ikke gå glip af Prags historiske jødiske ghetto. Med rødder helt tilbage til det 13 århundrede, så er dette et fantastisk indblik i et unikt stykke af tjekkiets og faktisk også hele Europas historie. Udover de mange synagoger, så er den jødiske ghetto faktisk også fødestedet for den store tjekkiske forfatter Franz Kafka. Få lidt hjælp til hjælp til drømmeferien og lån penge hurtigt