xa22

Vi går efteråret og vinteren i møde, og det betyder koldere dagstimer og nætter der kommer under frysepunktet. Dette kan sætte tankerne i gang til at komme ud og rejse for at få varmen igen. 

Tag på ferie til Prag

Prag er hovedstaden i Tjekkiet og har altid været en populær rejsedestination for de fleste danskere. Prag er oftest besøgt under sommermånederne, da det er varmest her. Dog er Prag stadig en smuk by i efteråret og kan stadig have temperaturer mellem 12 og 17 grader. 

Der findes mange oplevelser og seværdigheder i Prag som er værd at besøge.  Prøv at lav en lokal søgning når du er i Prag eller tæt på så får du sikkert nogle værdifulde input.

Borgen ’Prazský Hrad’ er et af kendetegnene ved storbyen og er helt bestemt en seværdighed man skal tage forbi. Her har kejsere, konger og præsidenter boet siden det niende århundrede og der er derfor meget historie og kultur forbundet med dette sted. 

En anden berømt seværdighed i Prag er Karlsbroen. Karlsbroen er oftest fyldt med turister og det kan derfor være hensigtsmæssigt at man besøger Prag i efteråret. 

Prag kan på flere punkter minde om en storby i Danmark. Prag er kendetegnet ved at have små hyggelige gårde og skønne cafeer rundt omkring. Man kan derfor sætte sig på en af de mange cafeer en efterårsaften og nyde en kaffe omgivet af varme fra terrassevarmere. 

Prazský Hrad i Prag

Få varmen i Danmark

Har du derimod ikke har budgetteret med en rejse til Prag eller har andre opgaver der skal varetages i Danmark, kan du med fordel få sommervarmen tilbage på andre måder. 

 

En af måderne kan være at investere i en terrassevarmer. Sådan en kan stort set bruges hele året rundt, da vi i Danmark altid får køligere aftenener. Så hvis man har gæster en sommeraften og det begynder at trække op kan man med fordel tænde for en terrassevarmer. Man kan også bruge en i efteråret eller vinteren, hvor den kan være tændt det meste af dagen man opholder sig udenfor. 

 

En terrassevarmer kan både køre på el eller gas og fås i mange forskellige former, størrelser og varianter. Prisen er dermed også meget forskellig alt efter, hvor stort behovet er, og hvad dine præferencer er. 

Hvis du ønsker at læse mere om terrassevarmere kan du læse mere lige her

Alt efter om du vælger en terrassevarmer der er stor og mægtig eller lille og funktionel vil du kunne få varmen tilbage i Danmark på få minutter.

Hyggekrog i varmen

Lav egen terrasse med inspiration fra Prag

Du går måske med drømmen om at lave din egen terrasse efter de flotte stræder og kroge i Prag, men mangler inspiration til, hvad den skal indeholde. 

Det kan være en god idé at google sig frem til inspirationen, da der her er mange muligheder. Dog kræver det, at man ved, hvad man skal søge efter. Her kan det være en god idé at sætte sig ind i SEO, som betyder søgemaskineoptimering, hvilket du kan læse mere om på denne hjemmeside

 

Ved at finde ud af hvad du ønsker og målrette din søgning herefter vil du også få det mest hensigtsmæssige svar. Hvis du vil opnå noget af den arkitektur der er kendetegnet ved Prag, kunne du med fordel søge med ord som: hyggekrog, terrassevarmer og sgraffito, som er en farve og dekoreringsteknik der er anvendt i det meste af Prag. 

Ved at optimere din søgning er du også sikret bedre resultater og undgår derfor en masse tidsspild som kunne være anvendt andre steder.