xa22

Det er altid rart at komme til udlandet og lige netop Prag kan være en fantastisk by at tage til. Men det kan bare ikke altid lade sig gøre at komme afsted. Grundene kan være mange; dårlig økonomi, udsolgte billetter eller en verdensomfattende pandemi.

Heldigvis kan vi stadig få os en rigtig god (og produktiv) ferie hjemme i vores egen bolig. Læs med her for at se hvordan du kan få dig en rigtig god ferie helt uden at forlade din matrikel.

Elektricitet

Få lavet alt det praktiske rundt omkring i hjemmet

Er der en masse små opgaver rundt omkring i huset, som har hobet sig op henover de seneste par måneder? Det kan være svært at få tid til sådanne mindre opgaver i boligen i en eller stresset hverdag. Heldigvis kan vi bruge vores hjemmeferie til at få styr på sagerne. 

Hvis du for eksempel har et el-problem, så er det bare med at få fat i en elektriker eller anden professionel med forstand på el. Du kan se her for et eksempel på dette.

Det kan også være at haven trænger til en større omgang og at plænen skal slås? Det kan være meget rart at få ryddet lidt op ude i haven under sin ferie. Og så er det endda ovenikøbet meget god motion også! 

Hold en produktiv ferie

Vil du gerne starte med nogle nye vaner, men er det svært at få dem indført i hverdagen, hvor du har en masse andre ting at tænke på? Din hjemmeferie er det bedste tidspunkt at komme i gang med dem på!

Det kan for eksempel være at du har et ønske om at komme i gang med at træne på din crosstrainer et par minutter hver dag og generelt gerne vil spise lidt sundere? Det er nemt nok at finde energien og overskuddet til at komme i gang med sådanne ting under sin ferie. 

Hvis du er i stand til at skabe en rigtig god rutine med gode vaner i din ferie, så er det også meget nemmere at føre dem med over i din hverdag, når ferien er ovre. Alt hvad du skal gøre er blot at holde fast i de gode vaner. 

Byen Prag

Husk at nyde livet også

Det er vigtigt at din hjemmeferie ikke kun går op i opgaver i hjemmet og en masse andet arbejde. Ellers er der jo ikke meget ’ferie’ over ens hjemmeferie. 

Prioriter derfor også at have det lidt sjovt under din ferie og at nyde livet. Hvis vejret er godt kan du for eksempel tage vennerne eller familien med, imens i cykler ud i det blå. Slå jer ned ude i det med et tæppe, en kold øl og en madpakke.