xa22

Skal du snart et smut til Prag på ferie, og vil du gerne holde den sunde livsstil, mens du er afsted? Det kan være nemt at bruge fanget af den usunde livsstil, fordi der er så mange fristelser på en ferie. Dog har du mulighed for at have den bedste rejsesnack med, som du kan spise på vej til Prag.

Hvis du har nogle flotte og lækre æbletræer i din baghave, så kan du bruge dem til din rejsesnack. Du kan tage nogle æbler med, som du kan nyde som en sund rejsesnack i flyet. Det er nemt, og det tager ingen tid. På den måde skal du ikke bekymre dig om at skulle ud og bruge mange penge på rejsesnacks, eller at du skal spise noget usundt på din tur.

æbletræ

Sådan pakker du en sund madpakke til flyet

Hvis du gerne vil have en sund madpakke til flyet til dig og din familie, så kan du pakke den hjemmefra. Det er altid godt at have nogle æbler med, som du kan spise undervejs på turen. Du kan finde noget godt brød og smøre nogle lækre sandwichs, så I har mulighed for at spise sundt på jeres tur til Prag.

Det handler om at bruge noget af den mad, som I har tilovers fra jeres hverdag. I stedet for at smide maden ud, inden I skal afsted på jeres ferie, så kan I bruge det til jeres sunde madpakke til flyet. På den måde sparer I også nogle penge.

sund_mad_salat

Spis sundt på din ferie til Prag

Er du bange for at tage på, mens du er på ferie i Prag, fordi du kommer til at spise lidt for meget? Så kan du altid huske at spise sundt på din ferie. Det kan du gøre ved at tage noget rugbrød med, så du altid har noget sundt, du kan spise, som også gør dit mæt. Det kan være, at du altid skal have lidt snacks i din taske, så du altid har noget mad, hvis du bliver sulten.

Det kan også være, at du skal kigge på de sunde retter, når du er ude og spise. På den måde er du sikker på, at du stadig holder den sunde linje, og at du spiser alt for usundt.