xa22

Det er skønt at rejse – men nogle gange tillader budgettet eller tiden det bare ikke. Som et billigt men sjovt alternativ, kunne du i stedet prøve at bringe ferien med hjem. For at skabe den perfekte ferie derhjemme, er der særligt to ting, du skal fokusere på: at skabe den afslappede feriestemning og en udenlandsk atmosfære. Det er lidt som at holde en temafest bare i længere tid end en aften. Du kan enten gå all in og investere lidt i det, men du kan sagtens gøre det uden de store udgifter – det er nemlig stemningen, der er vigtigst. Læs videre og find ud af hvordan du kan gribe det an. 

Vandballoner

Vælg det rigtige mad 

Noget der altid er en stor oplevelse på udenlandsrejsen, er maden, så derfor er det vigtigt at have dit fokus her, hvis det skal føles som, du er i et andet land. Alt efter hvilket land, der er din drømmedestination, kan du vælge nogle retter der er karakteristiske for stedet. 

Hvis du går efter den typiske badeferie, kan du vælge nogle lækre, eksotiske frugter som melon, ananas og mango. Nogle farverige smoothies og drinks, skaber også stemningen, og så smager det desuden også godt. 

Måske du går efter en mere specifik destination? Så vælg for eksempel nogle nationalretter eller lignende. Vil du til Frankrig, kan du prøve at lave ratatouille – se her hvordan

Sjove ferieaktiviteter 

Noget at lave skal der til, hvis du skal have den ultimative ferie. Hvis du vil på badeferie, skal du selvfølgelig lave noget med vand. I kan nemt finde et billigt svømmebassin, så hop i badetøjet og find nogle vandballoner og vandpistoler. Du kan finde liggestolene frem, så I kan slikke sol og så kan det rigtig føles som, I sidder på stranden. 

Også om aftenen kan du lave nogle aktiviteter, der hører hjemme på Hawaii. Bålhygge, fakler og skumfiduser skaber stemningen, og hvis en af jer kan spille ukulele, ville det være perfekt. 

Vandballoner

Forvandl dit hjem 

For at det virkelig skal ligne, du er på ferie, skal dit hjem også ligne et tropisk paradis. Det kan gøres på mange måder. Sand skal der til på badeferien, så kan du skaffe noget, ville det være perfekt – det samme gælder palmer, eventuelt bare de oppustelige slags. Farverigt pynt som blomster og guirlander passer til. Kokosnødder er også perfekt som tropisk pynt, og så smager de også godt.