xa22

Ungdommen er en tid som skal nydes, og det handler om eksempelvis at finde nye muligheder for at lave spændende ting. Hvis du er i et af de sidste år af folkeskolen, kan det være at du føler dig en smule skoletræt, og føler for at lave nye ting som åbner op for at finde nye venner og store oplevelser. Mange unge vælger at tage på efterskole, og hvis man kan lide at rejse, er det muligt at finde efterskoler med fantastiske studieture. Er du interesseret i bageri, eller at komme til udlandet? Find en bager efterskole som passer til dig i god tid. 

Flotte kager

Er du interesseret i konditori og bageri?

At lære at blive god til at lave mad og bage brød er en af de største gaver man kan give sig selv. Hvis du er god til madlavning eller kunne tænke dig at blive det, så find en efterskole som har fokus på gastronomi eller konditori. Når man skal vælge efterskole, bør man kigge på de linjefag som tilbydes. Med konditori på skemaet lærer du at lave kager og brød som en professionel, samt hvordan man kan gøre kreativiteten til en del af brødhåndværket. Hvis du er interesseret i bageri og konditori, ønsker du måske også at komme til udlandet og prøve mad fra et eller flere verdenskøkkener. Tjek efter om du kan finde informationer om forskellige efterskolers studieture og linjefag. Ved at tage på en bager efterskole, kan man eksperimentere med konditorfaget, og finde ud af om det er noget man vil arbejde med i fremtiden. 

Gå i gang med bagning på efterskolen

Find efterskole som har mulighed for studieture 

Ved at komme på studietur eller ryste-sammen ture, bliver man til en del af efterskolemiljøet som er noget helt specielt og unikt. Rejser kan også være noget af det mest berigende og lærerige man kan opleve, og mange glæder sig til at landene åbner sig mere op så rejser bliver mulige. Prag er en populær destination for mange skole-og efterskoleklasser, fordi byen har så meget at byde på for unge mennesker. Tjekkiet har også sine helt egne kage-og brødtraditioner som strækker sig lang tilbage i historien. Tjek internettet efter en efterskole som giver dig muligheden for at fokusere på nogle af de ting som du virkelig interesserer dig for. På en god efterskole kan du gøre dig klar til at eksperimentere med de fag som du elsker allermest, og som du eventuelt vil bruge i fremtiden.