xa22

Der kan være mange årsager til at ville være i form inden, man skal ud og rejse. Måske ønsker man ikke at være så forpustet, når man går op og ned af mange trapper. Eller måske ønsker man blot en pæn krop til alle de billeder, der skal tages. 

Uanset hvilken intention, man har, er der en række måder at tilgå dette på. Først og fremmest bør man kigge på, hvorfor man netop ønsker sig at komme i form eller at tabe sig. Er det for at få det bedre med sin krop eller for at være i bedre form til de lange gåture? Handler det om dit eget kropsbillede, bør du nødvendigvis ikke sætte alt ind på træningen. Det handler ligeså meget om at blive tilpas i din krop. 

En kvinde, der måler sig om livet

Undgå disse ting

Ønsker du at tabe dig for at se godt ud på billederne ved Karlsbroen i Prag? Det handler altsammen om måde. Du skal ikke træne vanvittigt hårdt blot for denne rejse. Lige så skal du ikke starte på hvilken som helst slankekur eller slankepiller blot for at stå knivskarpt til rejsen. 

Der er intet galt med at ville tone dine muskler, men pas på det ikke går over gevind. Tag i stedet for tid ud af din dag til at sætte pris på dig selv og din krop. Det vil du i længden blive rigtig glad for. Ønsker du dog alligevel at tage en slankekur inden rejsen, så kan du klikke her

To mennesker der løber i New York

Frem med løbeskoene

Det bedste måde at tone op på sig selv inden en rejse, er dog at få fat i løbeskoene. Du behøver dog ikke løbe for at komme i bedre form. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det gavner næsten lige så meget at gå en rask tur som en almindelig løbetur. Dedikér derfor 30 minutter hver dag til en gåtur, og du vil kunne traske Prag tynd uden nogle problemer. Det kan også klares på løbebåndet.

Skal du på hårdere ture med lidt flere stigninger, så kan det være du vil supplere med lidt styrketræning. Ellers er HIIT, som står for Høj Intensitet Interval Træning, også et formidabelt bud på et god omgang træning, der forbrænder en masse kalorier. 

Det er forståeligt godt at ville i god form inden en storbyferie – men alt med måde. Du skal trods alt ikke træne op til at bestige Kilimanjaro eller løbe et halvmaraton.