xa22

Der er mange forskellige grunde til at tage en tur til smukke Prag – og er du til badminton eller solskinsferier, så kan du også få de med i den Tjekkiske by. Nyd både de traditionelle seværdigheder, men også det, den mangfoldighed af oplevelsesmuligheder, der er med til at gøre din rejse personlig.

Det fantastiske ved at verden er blevet mindre og at vi har lettere ved at komme rundt er, at vi kan tage alle steder hen og stadig formå at få en oplevelse, der er helt anderledes end andre, der har besøgt byen. Internettet og de mange guides giver dig en kæmpe mulighed for at tilpasse din rejse til Prag til netop dine interesser.

oplev Prag

Badminton og anden sport i Prag

Er du sportsentusiast og vil du gerne have muligheden for at hold din form ved lige selv, når du er på ferie, så er det altid mest oplagt at tage et sted hen, hvor de vægter din sport højt og kan lære dig noget nyt.

Er rejsen til Prag allerede booket, så betyder det dog ikke, at du ikke kan finde en måde at inkorporer din sport på ferien. Her kan du læse meget mere om badminton helt generelt og specifikt, hvordan du kan dyrke din sport på ferien.

En af de bedste løsninger for dig, der er seriøs omkring din sport er selvfølgelig at vælge at booke dig ind på et sportshotel, hvor der er adgang til de faciliteter du skal bruge, når du træner. Men, der findes også en række større klubber i byen der kan give dig muligheden for at få trænet i ordentlige omgivelser.

På samme måde kan du tilpasse din rejse til andre former for sport og træning, der interesserer dig og som du gerne vil have muligheden for at dyrke på din ferie.

Prag som sommerferiedestination

Det er ikke nogen hemmelighed, at Prag ligger inde midt et kontinent og derfor ikke har hverken de kyststrækninger eller strande, der normalt forbindes med solferie. Men, er betyder ikke, at der ikke er mulighed for at nyde det gode vejr og få lidt farve, hvis du vælger at booke din ferie her.

Det kommer ikke til at foregå på stranden og heller ikke i bikini, men tværtimod mens du suger den hyggelige stemning og smukke natur og arkitektur i dig, når du bevæger dig rundt i den Gyldne Stad, som byen ofte kaldes.

Besøg Prag

Det er en by, hvor du med stor fordel kan tilpasse dit ophold til både temperament og økonomi uden at gå glip af noget. For hvad enten du vælger en forlænget weekend, en uges ferie eller måske endda 10 dage, så er der nok at fylde tiden ud med – og er du heldig med vejret kan du nyde solen på Karlsbroen mens du spiser en is eller nyder en kold øl.

Det handler ganske enkelt om at tilpasse din ferie til dine behov og dine ønsker – hvad enten du booker rejsen selv eller vælger at bruge et rejsebureau til at lave en pakkerejse for dig.

Det er dog ikke en solferiedestination, så vil du hellere bruge sommeren med sol og hav kan du læse meget mere om de helt klassiske destinationer ved at klikke her, hvor du kan læse meget mere om Costa del Sol, Kos og mange flere solrige feriesteder. Rigtig god ferie!