Site icon Prague-hotels.dk

Prag: dit næste rejsemål

Prag

Prag er et fantastisk. Efter Berlinmurens fald har byen oplevet en voldsom tilstrømning af turister, og det er der såmænd god grund til. Prag er en moderne by, der samtidigt er et unikt stykke europahistorie, som ingen bør snyde sig selv for at opleve. Læs videre her.

Inden turen

Inden enhver afrejse, er der en masse planlægning, der lige skal klares. Hvad skal man se? Hvad skal man lave? Selvfølgelig skal man se de mest berømte seværdigheder, men husk dog også at slappe af. Afsæt f.eks. en dag helt uden de sædvanlige turistture, og tilbring en eftermiddag i Prags mange udendørsarealer. Medbring f.eks. en grill hjemmefra, og prøv kræfter med nogle af de lokale specialiteter; en lækker og anderledes måde at tilbringe en eftermiddag på.

 

Hoteller i Prag: stort udvalg

Fra luksuriøse boutique-hoteller i nærheden af byens største seværdigheder til mere beskedne, billige hoteller. Prags mange hoteller flyder over med personlighed, og har noget for enhver smag. Her er et par af de bedste hoteller som byen kan tilbyde.

 

Lyst til mere?

Hvis Prag har givet dig blod på tanden mht. rejser i nordeuropa, hvorfor så ikke tage et kig på Hamborg, der virkelig er en skjult juvél, der endda ligger lige rundt om hjørnet. Hamborg er mere end blot en gennemkørselsby, og byder på langt mere end bare en bratwurst (selvom de selvfølgelig også er et besøg værd).

Exit mobile version