Site icon Prague-hotels.dk

Turen går til Sjælland: Det kan du foretage dig

Oplev Sjælland

Der er mange seværdigheder på Sjælland. Blandt klassikerne er Den Lille Havfrue, Nyhavn og Amalienborg. Der findes dog også andre attraktioner og seværdigheder, der er et besøg værd, og det inkluderer ikke blot Københavnsområdet. Resten af øen har også meget at byde på.

Tag på byvandring i København

Der er mange attraktioner og seværdigheder i København. Den bedste måde at besøge dem alle på er med en byvandring. Det er en guidet tur, der viser dig rundt i hele byen. Du tages forbi både Rådhuspladsen, Nyhavn, Christianshavn, Christiania osv.

Det er en markant bedre måde at opleve Københavns historie på. Guiden har en indgående viden om byens historie og seværdigheder. Samtidig får du lov til at opleve dele af hovedstaden, du normalvis ikke ville, hvis ikke du var på en guidet tur.

Besøg Vingården Nordlund

Danmark er ikke et land, der umiddelbart forbindes med vinmarker og -produktion. Det er stille og roligt begyndt at se anderledes ud. Op til flere vinproducenter klarer sig godt. Én af disse vinproducenter er Nordlund, der er en økologisk vingård med en beliggenhed midt i Sjællands smukke natur. Deres vinmarker breder sig over tre hektar. På disse marker er der plantet mere end 9.000 vinstokke, der leverer druer til vinen. På vingården kan du lære mere om, hvad det vil sige at være vinbonde, du kan tage på tur rundt på vingården og runde af med lækre smagsprøver.

Rejs tilbage til vikingetiden på Trelleborg

Trelleborg er en 1.000 år gammel vikingeborg. Den blev i sin tid opført af Harald Blåtand. I dag er der blot spor tilbage efter den gamle borg, men de er tydelige at se. Du kan gå i vikingernes fodspor på det levende museum eller prøve nogle af de mange aktiviteter med afsæt i vikingelivet.

Oplev dansk natur fra sin smukkeste side ved Stevns Klint

Stevns Klint rejser sig som en stor mur i det sjællandske. Den er 17 kilometer lang og 41 meter høj og har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 2014. Derfor er du garanteret en unik naturoplevelse, når du går rundt ved klinten, og så er det tilmed gratis.

Er ovenstående ikke noget, der falder i din smag, så er alternativerne heldigvis mange. Faktisk er der så mange, at det kan være svært at skabe et overblik. Det har de heldigvis hjulpet med hos
DuGlemmerDetAldrig, hvor de har lavet en liste. Er du nysgerrig, så se listen her.

Exit mobile version