xa22

Efteråret er en fantastisk årstid til rejser. Du behøver ikke tage til varme lande for at nyde en lille ferie, for der er bare noget helt specielt ved at opleve bladene falde af træerne og alle de smukke efterårsfarver. Uanset om du har været i Prag før eller ej, er det oplagt at tage hertil i efterårsferien. Der er masser at lave, byen er smuk og her er ikke nær så mange turister som i sommerperioden.

 Prag

Urbane vibes på skønne hoteller

Prag er en skøn storby med mange muligheder. Naturligvis er der masser af butikker, du kan shoppe i, uanset om du er til dyre mærker, high street eller sågar genbrug. Det er en interessant by med et stort vintage-miljø, så der kan helt sikkert gøres nogle gode fund, hvis du er til den slags.

Så er der også masser af gode spisesteder, så uanset hvad du er til, skal du nok blive mæt. En stor fordel er, at priserne er temmelig lave i Tjekkiet i forhold til i Danmark, så du kan tage ud og spise rigtig godt for ret få penge. Om du foretrækker eksklusive retter, lokal mad eller måske italiensk, skal du nok finde, hvad du søger. Der er nemlig nok at vælge imellem.

Prag er ligeledes fyldt med fantastiske hoteller, og igen er priserne langt lavere end vi er vant til herhjemme. Derfor kan du komme til at bo i ret luksuriøse omgivelser helt centralt i byen uden at skulle slippe enorme summer. Ofte er der pool, fitness og spafaciliteter på hotellet, så hvis du trænger til afslapning og selvforkælelse, kan du sagtens få dækket disse behov. Det er bare rigtig fedt at komme væk, og Prag er en spændende by, som har utallige muligheder.

Efterår i Prag

Sådan finansierer du turen

På mange arbejdspladser er det sådan, at du ikke rigtig har mulighed for at holde ferier på andre tidspunkter end i skolernes sommerferier. Eller det kan i hvert fald være, at din chef ikke bliver specielt glad for det. Det kan være problematisk, hvis du ikke lige har nok til at betale rejsen på det tidspunkt, hvor ferien ligger. Det er dog også ærgerligt at aflyse det hele af den grund.

Heldigvis har du flere muligheder for at låne penge til rejsen, som du så kan betale tilbage, når du får mere på kontoen. Det kan for eksempel være, hvis du skal bruge noget af din løn fra den følgende måned til finansieringen. I første omgang kan det jo være, at du har noget familie, du kan låne af. Det er altid rart at kunne låne uden renter, så hvis muligheden er der, er det bare om at benytte den. 

Der er dog også andre muligheder. For eksempel kan du tage et hurtigt forbrugslån, så længe du er helt sikker på, at du kan betale det tilbage i nærmeste fremtid. Det er helt essentielt, for ellers bliver det dyrt. Men er det tilfældet, at du godt kan betale, så lån penge nu, og tag afsted lige om lidt!