xa22

Prag er en smuk by der byder på masser af spændende oplevelser. Den historiske by der ligger på bredden af floden Moldau, blev grundlagt i det   9. århundrede, og har i dag små 2 millioner indbyggere. Byen er fyldt med kultur, og der er nok at steder at besøge. Man kan naturligvis ikke nå at opleve det hele byen byder på under en ferie. Men vi har samlet de CXG som vi bestemt ikke mener i skal snyde jer selv for. Og det kan kun anbefales at i smager på de lokale retter, og ikke mindst den gode tjekkiske øl. Rigtig god tur til Prag!

Besøg Slottet

Tilbring et par timer vandrer rundt i det smukke Slot i Prags. Ifølge Guinness World Records er slottet i Prag det største forhistoriske slot i verden, og det er et prægtigt syn. Slottet dækker et areal på ikke mindre end 45 hektar. Vi anbefaler I ser vagtens ceremoni, som foregår omkring klokken 12.00. Det er en god ide at komme i god tid, så man har et godt udsyn.

Tag En Selfie ved John Lennon Muren

Tag et kamera og tag en selfie ved John Lennon Wall. Den er meget farverig, og bestemt ikke kedelig John Lennon-muren er fyldt med inspirerede graffiti og stykker af tekster fra Beatles ‘sange. Selvom det ikke er tilladt at ryge hash i Prag ligesom Beatles gjorde, så kan man i dag få bruge hamp-olie, til at hjælpe mod depression, søvnløshed, og utilpashed, det kan du læse meget mere om her.

øl

Nyd dejlig Tjekkisk øl på en Øl Tour

Du må bestemt ikke snyde dig selv for at smage på den lækre og velsmagende tjekkiske øl. Det er ikke tilfældigt at Tjekkiet er blevet verdensberømt for deres gode øl. Den bedste måde at udforske Prags skummende på, er ved at deltage i en Prag øl tour. Lad en lokal Prag guide føre dig til lokale mikrobryggerier og berømte barer, der serverer nogle af de bedste tjekkiske øl. Der er mulighed for at komme på f.eks. en 3-timers ubegrænset øl tour i Prag komplet med nogle af lokale snacks. Man skal dog passe lidt på hvor mange øl man drikker, da nogle af dem har meget høje procenter.