xa22

En rejse til Prag er ikke kun en oplevelse, du kan give dig selv, men også en oplevelse, du kan glæde andre med. At give en rejse i gave er noget, der hører de helt særlige begivenheder til. Her får du tre forslag til tre store begivenheder, hvor en tur til Prag er den helt perfekte gave.

Bryllupsdag

På en bryllupsdag fejres kærligheden. Du fejrer din partner og jeres tilværelse sammen. Måske har I kobber- eller sølvbryllup, eller måske ønsker du bare at glæde din partner særligt meget, når I fejrer jeres ægteskab dette år. I alle tilfælde er en tur til Prag den perfekte gave at give i denne sammenhæng.

Prag er en by, som har meget at byde på. Den er på mange måder et sted, der er, hvad man gør det til. Byen kan være en festby med et sjovt og aktivt natteliv, hvis man ønsker det; en by fyldt med unikke kulinariske oplevelser, hvis det er det, man jagter; eller en af Europas måske mest romantiske byer – især hvis man er i det rette selskab. Planlæg en romantisk tur til dig og din udkårne og giv en gave, der aldrig vil blive glemt.

prag

Sidste skoledag

Det endelig at afslutte folkeskolen er noget helt særligt. Det er ikke alene slutningen på en betydningsfuld periode af livet, det er også starten på en helt ny – og det er noget, der skal fejres. Vil du gerne glæde din søn, datter, søster eller bror, som inden længe har sidste skoledag, er en rejse til Prag den helt perfekte gave.

Prag er en by, der har masser at byde på til unge mennesker. Byen er fyldt med gode shopping muligheder og forskellige aktiviteter, der appellerer til netop den unge målgruppe. Der er altså mulighed for at give et ungt menneske, du holder af en rigtig god oplevelse, uden nødvendigvis at skulle sætte økonomien over styr. Vil du læse mere om, hvordan man skaber verdens bedste sidste skoledag, kan du finde en masse gode tips og råd i denne sidste skoledag guide.

studentergave

Konfirmation eller nonfirmation

Selvom man naturligvis helt selv kan bestemme, hvornår en given gave skal gives, er det som oftest i til de helt særlige begivenheder, som kun forekommer en enkelt eller få gange i livet, at de store gaver gives. Derfor er en begivenhed som en konfirmation eller måske en nonfirmation også en oplagt begivenhed at give en rejse til eksempelvis Prag i anledning af.

Med en konfirmation eller en nonfirmation fejres det, at konfirmanden eller nonfirmanden træder ind i de voksnes rækker – at man træder ind i et nyt kapitel af livet, hvor man bliver mere selvstændig og tilværelsen gradvist præges af mere modenhed. Og hvordan kan dette fejres bedre end at give vedkommende en rejse, så han eller hun kan komme ud at se nye dele af verden – måske uden sine forældre for første gang. Det kan i stedet være en tur med en ældre søskende eller lignende, som kan give konfirmanden eller nonfirmanden en følelse af, hvad det vil sige at være trådt ind i de voksnes rækker med mere selstændighed.